Music

Listen!



music playlist embed code

Photos

Feedek

XML

design page

winie design

It is our firm conviction that mankind will live the happier when it has learned to live with music more worthily.

Whoever works to promote this end, in one way or another, has not lived in vain.

(Zoltán Kodály)

hand sign by Zoltán Kodály

Friss topikok

Agyrém 6.

2009.07.29. 22:25 | algabalga | Leave a comment

Saját birtokán ravatalozzák fel Michael Jacksont.

 

A múlt héten elhunyt sztár holttestét csütörtökön viszik át Los Angelesből a körülbelül 240 kilométerre fekvő Neverlandre. A rajongók pénteken róhatják le ott kegyeletüket. A tervek szerint a temetési szertartást vasárnap tartja a család, szintén a birtokon.

A birtok kapuja (Forrás: FH)

 

A tervek szerint egy 30 autóból álló konvoj kíséri át az énekes földi maradványait a birtokra. Azt egyelőre nem tudni, hol helyezik végső nyugalomra Michael Jacksont. A sztár szülővárosa, az indianai Gary azt szeretné, ha náluk temetnék el. A rajongók viszont úgy vélik: a neverlandi birtok megfelelő emlékhely és nyughely lenne a sztárnak.

 

 

Mégsem Neverlanden lesz Michael Jackson ravatala

 

Hivatalos közleményben jelentette be a Jackson család szerdán, hogy nem a Neverland birtokon lesz felállítva a múlt csütörtökön elhunyt Michael Jackson ravatala és nem ott rendezik a temetést sem.

Eközben nyilvánosságra került a popkirály végrendelete: a 2002-ben készült dokumentum szerint a sztár három gyerekének felügyeleti joga édesanyjáé, Katherine Jacksoné. Jacko azt akarta, hogy anyja halála esetén gyerekei Diana Rosshoz kerüljenek.

Kedden több ezer rajongó és újságíró gyűlt össze Jackson egykori birtokánál, miután elterjedt a hír, hogy a Neverlanden (Sohaország) lesz felravatalozva a popsztár holtteste. A híreket azonban a Jackson család egy közleményben cáfolta, azt azonban nem mondták meg, hogy pontosan mikor lesz a temetés, a közlemény szerint "a részleteket nemsokára nyilvánosságra hozzák".

A helyi média szerint a ravatal lehetséges, hogy a Los Angeles-i Staples Centerben lesz: itt próbált Jacko a "This Is It (Ennyi)" című turnéra halála előtt. Az épület nagyobb, mint a Los Angeles Coliseum, ahol az 1984-es olimpiai játékokat tartották.

Eközben nyilvánosságra került Michael Jackson végrendelete: a 2002-ben készült dokumentum szerint ha a popsztár halálakor anyja, Katherine Jackson nem élne, akkor Diana Rossé lenne Jackson három gyerekének a felügyeleti joga. Az ötoldalas végrendelet egyébként azt tartalmazza, hogy Michael Jackson minden vagyonát - több mint 500 millió dollárt - alapítványára hagyta. A végrendelet egyáltalán nem említi Jackson apját, és volt felesége, Debbie Rowe sem kap semmit.

 

 

 

http://www.hirszerzo.hu

 

 

 

 

 

Trackback address for this post::

https://jacksonsfunsite.blog.hu/api/trackback/id/tr571276559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása