Music

Listen!



music playlist embed code

Photos

Feedek

XML

design page

winie design

It is our firm conviction that mankind will live the happier when it has learned to live with music more worthily.

Whoever works to promote this end, in one way or another, has not lived in vain.

(Zoltán Kodály)

hand sign by Zoltán Kodály

Friss topikok

Agyrém 5.

2009.07.29. 22:16 | algabalga | Leave a comment

Emberölési ügy Michael Jackson halála

Emberölésként kezeli a Los Angeles-i rendőrség Michael Jackson halálát, és kiemelten foglalkozik a popsztár orvosával, Conrad Murray-vel - közölte a TMZ.com celebhonlap szerdán.

 

A Jackson család már a popsztár halála napján felvetette Murray felelősségének kérdését. Arról beszéltek, hogy alapvető kérdések megválaszolatlanul maradtak, és ezek egyértelmű kapcsolatban vannak Murray Jacko utolsó óráiban játszott szerepével.

A feltételezések szerint Murray adta a végzetes fájdalomcsillapító injekciót a sztárnak, amelytől leállt a szíve. Conrad Murray állítólag az élettelen Jackót az ágyában kezdte újraéleszteni, holott alapvető szabály, hogy kemény helyre kell fektetni ilyenkor a beteget. Szakértők szerint érthetetlen, hogy egy tapasztalt kardiológus hogyan ejthetett ekkora hibát.

Murray egyébként a popsztár halála előtt 11 nappal lett Jackson orvosa, és az AEG Live koncertszervező fizette. Ez a cég találta ki, hogy az énekes a londoni O2 Arénában lépjen újra közönség elé, ötven alkalommal. Jackson családja függetlenül a nyomozástól több millió dolláros pert akar indítani a kardiológus ellen. Murray ügyvédje már többször közölte azt, hogy kliense tisztázni fogja magát.

A TMZ szerdán több forrásra hivatkozva írta azt, hogy a rendőrség szerint számos jel mutat arra: Jackson halálát a Propofol nevű szer okozta. Ezek a források azt is közölték a celebhonlap szerint, hogy az 51 éves Murray-ra irányulnak a bizonyítékok, és Jackson bérelt otthonában - ahol meghalt - találtak Propofolt. Ezt a szert altatáshoz használják a kórházakban, de csak képzett aneszteziológus adhatja be, szigorú ellenőrzés mellett, ami az altatás idejére is vonatkozik

A TMZ azután közölte információját Murray-ről, hogy beidézte keddre a Los Angeles-i halottkémi hivatal Arnold Kleint, Jackson bőrgyógyászát.

 

http://www.hirszerzo.hu/

Trackback address for this post::

https://jacksonsfunsite.blog.hu/api/trackback/id/tr371276538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása